• myempiredental

Klinik gigi keluarga di USJ

Updated: Aug 31, 2019


Klinik Pergigian Empire Dental USJ merupakan cawangan terbaru dari EMPDENT Sdn Bhd yang menyediakan perkhidmatan rawatan pergigian kepada semua lapisan masyarakat.


Untuk sampai ke klinik ini amat mudah. Ianya bertempat di pusat perniagaan USJ Sentral 1 dan berhadapan dengan Decathlon Giant USJ.


Dengan rangkaian klinik yang moden dan sangat selesa, jom tengok kelengkapan dan rekaan dalaman klinik kami 😊.


Cantik kan? selain dari hiasan dalaman yang sangat menenangkan ini, klinik ini menawarkan semua jenis rawatan pergigian seperti rawatan asas pergigian(tampalan, scaling dan polishing, cabutan) dan rawatan yang lebih kompleks seperti Rawatan Saluran Akar(RCT), Pemutihan gigi(Teeth Whitening), Dental Implant, Crown dan Bridge serta X-Ray.


Untuk yang sakit lutut jangan bimbang, ada lif untuk kemudahan pengguna. Jadi untuk masyarakat sekitar Subang Jaya dan Shah Alam boleh lah datang ke klinik ini yang beroperasi dari 9 pagi sehingga jam 10 malam setiap hari kecuali pada hari Ahad iaitu sehingga pukul 6 petang sahaja. Walaupun dengan segala kelengkapan moden dan rawatan yang canggih ini, HARGA tetap terjangkau dan berpatutan 😄.


Hubungi 03-7859 8115 (Cawangan Bukit Jelutong) atau 03- 8020 7997 (Cawangan USJ).

21 views0 comments

Recent Posts

See All